Tilausravintola Lakeavaara

Vimpelin Lakeaharjulla, kraatterijärven reunalla, sijaitsee luonnon ja järvimaiseman ympäröimä kokous-, koulutus- ja juhlatila Lakeavaara. Perhejuhlat, yritysten edustustilaisuudet sekä kokous- ja koulutustapahtumat saavat Lakeavaarassa arvoisensa puitteet.

Lakeavaara - tilaisuutesi arvoiset puitteet

Juhlat

Lakeavaara tarjoaa taivaalliset puitteet juhlalle kuin juhlalle. Meillä voitte keskittyä nauttimaan itse juhlasta ja jättää käytännön järjestelyt osaaviin käsiimme

Yritystilaisuudet

Lakeavaara tarjoaa edustavat tilat yrityksenne edustus-­, asiakas-­ ja henkilöstötilaisuuksiin saunalla tai ilman

Kokoukset ja koulutukset

Lakeavaara, sen ajanmukainen kokoustekniikka ja kokouspalvelut tarjoavat työskentelymahdollisuudet erilaisille kokouksille. Lakeavaara on myös erinomainen paikka erilaisille koulutuksille. Tutustu koulutustarjontaamme osoitteessa www.siippari.com tai järjestä oma koulutuksesi.

Lakeavaara - aina upeat maisemat kraatterin reunalta

Kun haluat yöpyä alueella, löydät alueen majoitukset osoitteesta http://koivuniemen.lomakoti.com tai http://www.lomakoti.com

Lakeavaara on yksi Kraatterijärven Ihmeistä.
”Kraatterijärven Ihmeet” – on vetovoimainen ja energinen alue Lappajärven suuren kraatterijärven ympäristössä. Sen kunnat, yritykset ja yhteisöt rakentavat tulevaisuutta, kasvua ja menestystä ainutlaatuisen historian ja yhteishengen voimalla. 77 miljoonaa vuotta sitten nykyiseen Kraatterijärven alueelle iskeytyi 1600-metrinen meteori 61 200 km/h nopeudella. Joskus siinä loppuiltapäivästä ja sanotaan kaffekuppienkin tärisseen. Noin 70 miljoonaa vuotta myöhemmin paikalle syntynyt suuri kraatterijärvi antaa koko seudulle oman luonteensa.
Lue lisää osoitteessa www.kraatterijarvi.fi

Lakeavaara

Hae ajo-ohjeet osoitteeseen Serpentiinintie 89 Vimpeli google mapsista 

Etäisyydet:
Tampere 208 km, Seinäjoki 74 km, Vaasa 132 km, Jyväskylä 165 km, Oulu 271 km

Keskisen kyläkauppa 75 km, Power Park huvipuisto 83 km